Financieel zakelijk advies

Als je een ondernemer kunt helpen in zijn doelstelling, geeft dat een grote “kick”

Ondernemen brengt financiële risico’s met zich mee. Deze risico’s kunnen ook een behoorlijke impact hebben op de privé situatie. Het is verstandig om bij financiële beslissingen of problemen deskundige hulp in te schakelen.

Financiering aanvragen

Zo is het bij het aangaan van een financiering belangrijk om te weten welke financiering bij de klant past. Maar ook wat u van de dienstverlening mag verwachten. Vrijzathe Financiële Dienstverlening kan je helpen jouw plannen als aantrekkelijke investering zo goed mogelijk te presenteren aan potentiële financiers. Door de motivatie tot investering overtuigend te vertalen in een financieringsverzoek, nodig je de banken of andere financiële instellingen uit een zo goed mogelijk passend voorstel te doen. Het maakt niet uit of de potentiële financier één van de grootbanken is, danwel één van de vele alternatieve financiers, die inmiddels op de Nederlandse markt opereren. Alle willen uiteindelijk enthousiast worden van je plannen en daarmee onderdeel worden van de oplossing om jouw plannen te verwezenlijken.

Vrijzathe heeft met haar jarenlange ervaring in de Nederlandse markt nagenoeg alle “ups-and-downs” meegemaakt en weet van alle partijen, die actief zijn als financier in deze markt, waar zij blij van worden danwel waar zij zich niet prettig bij voelen. Voor jou als klant is het belangrijk dat de uiteindelijke financier vertrouwen heeft in jouw plannen, maar zeker ook in jou als ondernemer. Vrijzathe weet die partijen bijelkaar te krijgen.

Meerdere aanbiedingen

Door meerdere financiële instellingen een aanbod te laten doen, blijken de verschillen in aanbiedingen op één financieringsverzoek soms groot. Denk bijvoorbeeld aan verschillen zoals:

  • tarifering (rente, provisie en andere periodieke kosten in combinatie met de hoogte van de lening)
  • voorwaarden, zoals aflossing, aansprakelijkheden én Algemene Voorwaarden (de kleine lettertjes)
  • zekerheden

Overzichtelijke presentatie

Voor ondernemers kan het lastig zijn om de aanbieding inhoudelijk te lezen.  Daarom presenteert Vrijzathe de verschillende aanbiedingen naast elkaar en licht deze eventueel ook persoonlijk toe. Met een heldere toelichting krijg je als ondernemer een goed beeld van de bedragen die de financiële instellingen willen verstrekken, onder welke voorwaarden en welke condities (de kosten van het geld). Jij als ondernemer maakt vervolgens zelf jouw keuze.

Vrijzathe brengt investeerders en banken bij elkaar

De ondernemer of investeerder in contact brengen met de juiste geldverstrekker is waar Vrijzathe goed in is. Door de vele jaren ervaring en uitgebreide expertise weet Vrijzathe precies welke soorten ondernemers het beste passen bij de verschillende banken, objectfinanciers, crowdfundplatforms en wat dies meer zij. Het maakt niet uit of de cliënt een vastgoedbelegger, een banketbakker, een autodealer danwel een projectontwikkelaar is, voor elke cliënt wordt gezocht naar de juiste financieringspartij.

Onafhankelijke dienstverlening

Vrijzathe werkt geheel zelfstandig en is niet gebonden aan welke financiële instelling dan ook. Dit biedt ruimte om met alle financiële instellingen zaken te doen.

Bij Vrijzathe Financiële Dienstverlening weet je vooraf wat de kosten zullen zijn voor het gebruik maken van haar diensten. Via een duidelijke offerte krijg je vooraf een duidelijk beeld en daarbij wordt ook gebruik gemaakt van gedeponeerde Algemene Voorwaarden.

Terug naar boven