Interim Management

Als je een ondernemer kunt helpen in zijn doelstelling, geeft dat een grote “kick”

Interim-Management zorgt voor feeling met functioneren banken

Met regelmaat doen financiële instellingen of ondernemingen tijdelijk een beroep op de deskundigheid en expertise van Vrijzathe Financiële Dienstverlening. Afhankelijk van de reden ondersteunt of adviseert George via interim-management.

Financiële instellingen

Ben je als financiële instellingen op zoek naar een interim-manager? Dan ben je bij Vrijzathe Financiële Dienstverlening aan het juiste adres. “Door mijn specialistische kennis en ervaring doen financiële instellingen regelmatig een beroep op Vrijzathe”. Op het gebied van riskmanagement kan Vrijzathe op projectbasis beleidsmatige adviezen geven,  maar Vrijzathe wordt ook ingehuurd omdat er sprake is van tijdelijke onderbezetting.

Ondernemingen

Ondernemingen kunnen bijvoorbeeld behoefte hebben aan ondersteuning van het management. In dit soort gevallen adviseert Vrijzathe het management en uitvoerende afdelingen omtrent met name (financiële) risico’s.

Feeling met functioneren banken

Bijkomend voordeel van interim werkzaamheden bij financiële instellingen is dat het veel inzicht verschaft in het functioneren van banken bij het oplossen van financieringsvraagstukken. Zo houdt Vrijzathe optimaal feeling met de best mogelijke manieren om succesvolle financieringsverzoeken in te dienen.

Terug naar boven