Een bijzondere tijd, een heel gewone dienst

Vrijzathe is een initiatief van George Engel. George raakte al op jeugdige leeftijd werkzaam in het bankwezen en kan inmiddels bogen op ruim dertig jaar ervaring in de financiële sector.

In 2003 richtte George Engel Vrijzathe Financiële Dienstverlening BV op. Hij onderkende bij zowel het midden- en kleinbedrijf, als bij professionele vastgoedinvesteerders de behoefte aan een onafhankelijk advies bij commerciële vastgoed(financieringen). Vooral het voorzien in de sterk toegenomen informatiebehoefte bij financiële instellingen zorgt voor een grote tijdsdruk bij investeerders. Daarbij kan die informatiebehoefte per financiële instelling verschillen, soms tot grote frustratie van de investeerder. Vrijzathe neemt deze taken over en ontzorgt de investeerder bij zijn financieringsaanvraag.

Probleemoplossend werken

Wat George Engel in zijn werk met Vrijzathe met name bevredigend vindt, is dat Vrijzathe echt probleemoplossend kan werken voor haar cliënten. “Als je een ondernemer kan helpen in zijn doelstelling, geeft dat een grote kick. Ook het vertrouwen dat cliënten geven aan Vrijzathe om hun financieringsvragen op te lossen, en het vertrouwen van de banken en andere financiële instellingen die de deskundigheid en vakkennis van Vrijzathe erkennen en waarderen, geeft steeds opnieuw veel voldoening”.

Terug naar het overzicht

Terug naar boven